Τηλεφωνικη επικοινωνια με τον Θάνο Καλλίρη

Γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου 1963. Σημείωσε σημαντική επιτυχία κυρίως στη δεκαετία του '90, τραγουδώντας τραγούδια και μπαλάντες της ποπ.
Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα με το συγκρότημα «Bang» (μαζί με τον Βασίλη Δερτιλή), με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τραγουδώντας το «Stop» το 1987. Ακολούθησε η επιτυχία «Κάνε το λάθος» και το 1990 η διάλυση του συγκροτήματος, οπότε και έκανε σόλο καριέρα.

Το 1991 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Σε καταδικάζω» και ακολούθησαν πολλές επιτυχίες, όπως «Γιορτάζω» (1993), "Θα περιμένω", «Το Νου σου κύριε Οδηγέ» (1994), «Αγάπη καλοκαιρινή», «Φώναξέ με», «Love Sorry» (τραγούδι τίτλων σε ομώνυμη τηλεοπτική σειρά), «Ένα χαμόγελο για τον Ανδρέα» και άλλα.

Παράλληλα, ανέπτυξε φιλανθρωπική δράση, βοηθώντας ενεργά το «Χαμόγελο του Παιδιού». Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο και μία κόρη. Συνεργάστηκε με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ναταλία Γερμανού.
Το τελευταίο του CD έχει όνομα "Για χάρη σου μπορώ". Στο συγκεκριμένο CD του υπογράφει 2 τραγούδια ο Ανδρέας Λάμπρου αλλά και νέοι καλλιτέχνες όπως π.χ. ο Βασίλης Πάλλης (Συνθέτης/Στιχουργός).
Το 2011 κυκλοφόρησε νέο τραγούδι του Θάνου Καλλίρη με τίτλο "Καινούρια μέρα θα χαράξει" σε μουσική και στίχους δικούς του.
Δισκογραφία
Προσωπική Δισκογραφία
1991 - Σε καταδικάζω
1993 - Ένα ψέμα για το τέλος
1994 - Κάποιο καλοκαίρι
1995 - Χριστούγεννα στο Galaxy
1996 - Μονάχα την ψυχή σου
1997 - Φώναξε με
1998 - Αγάπη ώρα μηδέν
2000 - Είμαι καλά
2001 - Αιώνια
2004 - Για χάρη σου μπορώ
2004 - Τα χριστούγεννα με εσένα
Singles
2011 - Καινούρια μέρα θα χαράξει

επιμελεια και παρουσιαση
www.moodradio.gr
Φτικας Πετρος & Βασίλης Κανελλόπουλος
Ενα μεγαλο ευχαριστω στην Φανη Συντακη

Media

call studio

vvelope

www.moodradio.gr