ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΡΙΤΗ

Ο Γιώργος Αστρίτης γεννήθηκε στις 27.02.1983 στην Αθήνα. . Ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των επτά ετών, όταν και άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου. Σήμερα είναι κάτοχος πτυχίου αρμονίας και αντίστιξης. Παίζει κιθάρα και πιάνο και ασχολείται με τη σύνθεση από ηλικία 15 ετών.

Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες - φεστιβάλ και έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές (ενδεικτικά, Όνομα του Ρόδου, Οξυγόνο live, After Dark, Μπαράκι του Βασίλη, LALU).

Φέτος τον Δεκέμβριο του 2012 πραγματοποιήθηκε η κυκλοφορία της πρώτης του ολοκληρωμένης προσωπικής δισκογραφικής δουλειάς με τίτλο “μπρα ντε φερ”με τραγούδια που στο σύνολό τους υπογράφει τη μουσική ο ίδιος και την πλειοψηφία των στίχων. Το album αυτό περιλαμβάνει και την μπαλάντα “ Ψεύτικα Λόγια δεν θα βρω ”, ντουέτο με τη Θεοδοσία Τσάτσου όπου αυτήν την στιγμή παίζεται στο love radio,melodia fm,δέυτερο προγραμμα , σε στίχους και μουσική του ιδίου.

Την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Άκης Κατσουπάκης και παραγωγή του δίσκου την έχει επιμεληθεί ο Άγγελος Σφακιανάκης( MH Productions)

επιμέλεια και παρουσίαση
Αννα Ρουσοπούλου

Ακούστε

Media

chatters      vvelope