Συνέντευξη με τον Μιχάλη Κακέπη

Ο Μιχάλης Κακέπης που κατάγεται από την Κρήτη ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική στα 15 του χρόνια. Το 1990 ξεκινά να εργάζεται στη πιο παλιά μπουάτ της Ελλάδας, τις Εσπερίδες του Γιάννη Αργύρη στην Πλάκα, από την οποία ξεκίνησαν πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες όπως Σαββόπουλος, Φαραντούρη, Παπακωνσταντίνου, Βόσσου κ.α.

Πραγματοποιεί πολλές συναυλίες και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και ταυτόχρονα εμφανίζεται σε σημαντικούς καλλιτεχνικούς χώρους στην Αθήνα, όπως ο «Σταυρός του Νότου» και συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Δημήτρης Ψαριανός, η Πόπη Αστεριάδου, ο Γιάννης Νικολάου από τους Λαθρεπιβάτες, οι αδερφοί Κατσιμίχα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, τα Ξύλινα Σπαθιά, ο Νίκος Παπάζογλου κ.α., αλλά και ξένα συγκροτήματα.

Η πρώτη του συμμετοχή σε δισκογραφική δουλειά ήταν το 1995 όπου ερμηνεύει 3 τραγούδια στο δίσκο "Πέρασμα Στο Φως". Το 1996 κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο "Πορτοκαλί Και Θαλασσί", για να ακολουθήσουν συμμετοχές στις συλλογές "Σταυρός Του Νότου Live 1 & 2". Το 2001 συμμμετέχει σε soundtrack ελληνικής σειράς με τίτλο "Δούρειος Ίππος. Το 2002 κυκλοφορεί το cd-single "Χρυσοθήρας Της Ζωής" ενώ την ίδια χρονιά συμμετέχει και στον δίσκο "Αλλαντίν Τελειώσαν Οι Ευχές Σου" των Όναρ.

Συμμετοχές σε σημαντικές δουλειές πολλές
Οι μουσικές εκδόσεις «Σείστρον» παρουσιάζουν το 2008 το CD «ΝΥΧΤΕΣ ΥΓΡΕΣ», που αποτελεί την πρώτη δουλειά του project ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ.
Τα 9 τραγούδια που περιλαμβάνονται ερμηνεύει με την μεστή και αισθαντική φωνή του ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΕΠΗΣ ξεδιπλώνοντας το εύρος των φωνητικών του ικανοτήτων.
Η ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ ερμηνεύει το τραγούδι «Ανάμεσα στους Ίσκιους» μαζί με τον Μιχάλη δίνοντας την δική της ξεχωριστή πινελιά.
Η καινούργια δουλειά του Μιχάλη Κακέπη θα μας εκπλήξει άλλη μια φορά

επιμελεια και παρουσιαση
www.moodradio.gr
Κατερίνα Παπαδάκη

Media

chatters      vvelope